[email protected] +30 215 215 4409

Γίνε μέλος της Ομάδας μας

Γίνε και εσύ εθελοντής, Become a Volunteer!!!

Η ομάδα μας σε συνεργασία με το Ευρωπαικό Ινστιτούτο “European Cooperative Protection of Cultural and Archaeological Heritage”, κάνει συνεχώς αποστολές σε περιοχές της Ευρώπης, της Ασίας και της Βόρειας Αφρικής.

Γ’αυτό γίνε κ εσύ μέρος της προσπάθειας αυτής !!!

Γιατί σε χρειαζόμαστε στην ομάδα μας!!!

Ένα μέρος της δράσης μας στηρίζεται και στη δική σου εθελοντική εργασία. Σε κάθε περίπτωση, η βοήθεια σου θα είναι ουσιαστική, θα έρθεις σε άμεση επαφή με τη δουλειά μας στην έρευνα και την αποκάλυψη.

Άνοιξε μαζί μας το χρονοντούλαπο της ιστορίας, άγγιξε πρώτος κομμάτια από το παρελθόν που έχουν μείνει παγωμένα στον χρόνο ή βοήθησε να σωθούν από την καταστροφή και να αναδειχθούν, η βοήθειά σου θα είναι καθοριστική για να πετύχει η προσπάθειά μας.

Κάποιοι εθελοντικοί ρόλοι είναι καθαρά ευκαιριακοί, άλλοι πάλι απαιτούν μια σταθερή δέσμευση. Επειδή τα κεντρικά γραφεία μας βρίσκονται στην Αθήνα, οι περισσότερες ευκαιρίες εθελοντικής συμμετοχής περιορίζονται στην Αττική.


Επιστημονική ομάδα

Είσαι αρχαιολόγο, μηχανολόγος, ειδικός στους Η/Υ, γεωλόγος, περιβαλλοντολόγος, ειδικός στις τέχνες ή οικονομολόγος; Γνωρίζεις από επεξεργασία δεδομένων analysis ή από 3d Grounding Radar;

Η επιστημονική τεκμηρίωση βρίσκεται στην καρδιά της δουλειάς της ομάδας μας, και μπορείς κι εσύ να συμβάλλεις προσφέροντας εμπειρία και γνώσεις στη συλλογή και επεξεργασία δεδομένων,  και τη βιβλιογραφική έρευνα.

Τόπος: Στα γραφεία μας στην Αθήνα ή από το σπίτι σου μέσω υπολογιστή.
Κάθε πότε: Όποτε προκύψει ανάγκη. Εκτιμούμε ότι συνολικά, για διαφορετικές ειδικότητες και δεξιότητες, ανάγκες προκύπτουν δύο ή τρεις φορές το χρόνο.
Για συμμετοχή, συμπλήρωσε τη φόρμα στο τέλος της σελίδας. Για τη συγκεκριμένη ομάδα το αντικείμενο σπουδών και το επάγγελμα είναι δύο πολύ χρήσιμα πεδία.


Ομάδα Μεταφράσεων

If you have excellent writing skills in any foreign language we want you! Αναζητούμε κυρίως επαγγελματίες του είδους ή ανθρώπους που έχουν σπουδές σε συναφή αντικείμενα. Οι εθελοντές μεταφραστές μας αναλαμβάνουν τη μετάφραση κειμένων και επιλεγμένων εκδόσεων, καθώς και ντοκιμαντερ, για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Επίσης μεταφράζουν επιστημονικές μελέτες και εκθέσεις,  προκειμένου αυτές να προωθηθούν σε ευρωπαϊκό ή παγκόσμιο επίπεδο.

Τόπος: Από το σπίτι σου.
Κάθε πότε: όποτε προκύψει ανάγκη.
Για συμμετοχή, συμπλήρωσε τη φόρμα στο τέλος της σελίδας.


Τεχνική υποστήριξη

Είσαι σκηνοθέτης, κάμεραμαν, ειδικός στο μοντάζ ή μήπως είσαι ειδικός χειριστής μηχανημάτων; Οι ανάγκες εδώ ποικίλλουν. Ξεκινώντας από τα πιο απλά, όπως η ανασκαφική βοήθεια, μέχρι τα πιο σύνθετα όπως η συμμετοχή στην προετοιμασία μιας καμπάνιας επικοινωνίας, ή η απομαγνητοφώνηση ή η δημιουργία και ο υποτιτλισμός ενός βίντεο ή ενός ντοκιμαντέρ.

Τόπος: Στα γραφεία μας στην Αθήνα ή από το σπίτι σου μέσω υπολογιστή.
Κάθε πότε: Όποτε προκύψει ανάγκη.
Για συμμετοχή, συμπλήρωσε τη φόρμα στο τέλος της σελίδας


Νομική ομάδα υποστήριξης

Στη νομική μας ομάδα συμμετέχουν εθελοντές διαφόρων ειδικοτήτων, όπως δικηγόροι, αρχαιολόγοι και περιβαλλοντολόγοι και παρέχουν γνώση και υποστήριξη σε τοπικές πρωτοβουλίες και πολίτες. Στόχος μας να εξηγήσουμε το νομικό πλαίσιο και τις εναλλακτικές λύσεις, να διευκολύνουμε την πρόσβαση των πολιτών στις απαραίτητες πληροφορίες, να προτείνουμε πιθανούς τρόπους συνεργασίας με τους κρατικούς φορείς.

Τόπος: Τα γραφεία του Ευρωπαικό Ινστιτούτο European Cooperative Protection of Cultural and Archaeological Heritage, στην Αθήνα.
Κάθε πότε: Σταθερά στις συναντήσεις της ομάδας μία φορά τον μήνα.
Για συμμετοχή, συμπλήρωσε τη φόρμα στο τέλος της σελίδας, γράφοντας μια παράγραφο για τον εαυτό σου και τα ενδιαφέροντά σου.

 


Γίνε Εθελοντής

Μίλησε μας γι’ εσένα και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σου!

[caldera_form id=”CF5fb90aaa30037″]

Αρέσει σε %d bloggers: